„Orlovi“ lete na tron

Izvor: Glas javnosti, 14.Sep.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Orlovi“ lete na tron

Legendarni srpski plejmejker Aleksandar Đorđević veoma je zadovoljan igrama naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Štaviše, popularni Sale nacionale kaže da ne bi bilo veliko iznenađenje da „orlovi“ Dušana Ivkovića osvoje medalju. Đorđević priznaje da nije u mogućnosti da detaljno prati igre svih timova, jer u Italiji nema direktnih prenosa utakmica, ali na osnovu onoga što je video, u red prijatnih iznenađenja stavlja i Tursku Boše Tanjevića.

Niko >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kao Sale

Selektor Španije, Italijan Serđo Skariolo, dugo je trenirao Sašu Đorđevića. On kaže da Srbija ima sjajan tim, da će podmlađivanje ekipe stvoriti nove asove, ali teško Sašinog kalibra.

Tim Srbije je sastavljen od momaka koji su od svojih tinejdžerskih dana u mlađim reprezentativnim selekcijama. Verujem da će ovaj ciklus podmlađivanja reprezentacije Srbiji doneti igrače kakva je nekada imala. Možda ne takve kao što je bio, recimo, Saša Đorđević, ali ekipu koja ume i želi da se bori - rekao je Skariolo.

Danas s Turcima

Grupa F Španija - Litvanija 15.45 Slovenija - Poljska 18.15 Srbija - Turska 21 (RTS2)

Tabela: Turska 6, Slovenija 5, Srbija 5, Španija 4, Poljska 4, Litvanija 3.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.