Orlovi ili Spursi? (video)

Izvor: MVP.rs, 13.Avg.2016, 03:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi ili Spursi? (video)

Sjajna akcija srpskih košarkaša.

Uprkos porazu reprezentacije Srbije od Sjedinjenih Američkih Država u četvrtom kolu A grupe Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru, verujemo da je malo onih koji su bili nezadovoljni prikazanom igrom Orlova.

Razlozi za dobro raspoložonje su sigurno majstorski potezi koje su izabranici Aleksandra Đorđevića prikazivali tokom utakmice. Asistencija Miloša Teodosića bi mogla da bude najbolja na Šampionatu, potez Miroslava >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Raduljice je zaista neverovatan, a akcija koju su reprezentativci Srbije napravili u prvom poluvremenu utakmice sa ekipom Majka Šaševskog, koju je poenima završio Nikola Jokić, nedovoljivo podseća na ono što godinama unazad rade San Antonio Spursi.

Ako je Greg Popovič kojim slučajem gledao utakmicu, verujemo da je bio oduševljen potezima košarkaša Srbije.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.