Orlovi doputovali u Kinu (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" doputovali u Kinu (foto)

Fudbalska reprezentacija Srbije posle skoro 24 sata puta doputovala je u kineski Guangdžou, gde će se u petak sastati sa Kinom u prjateljskoj utakmici.

Putovanje je trajalo nešto duže od 24 sata, uz napomenu da je ekspedicija FS Srbije morala da napravi pauzu od 6 sati u Dohi odakle je drugim avionom krenula put Kine.

Posle odmora od dugog puta, igrači će od 13.00 po srednjoevropskom vremenu da odrade i prvi trening.

Na dočeku u Guangdžou, ispred hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Kina" gde je smeštena ekspedicija Srbije, kapitena Branislava Ivanovića i saigrače dočekali su navijači sa srpskim obeležjima.

Srbija će se u petak od 12.35 sastati sa Kinom u prijateljskoj utakmici, a četiri dana kasnije u Busanu se sastaje sa Južnom Korejom.

Posle nešto manje od 24 časa u putu reprezentacija Srbije stigla je u Gvangdžou, ispred China hotela imala je srdačnu dobrodošlicu #orlovi pic.twitter.com/zAM6C5z5yV

— FSSrbije (@FSSrbije) November 8, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Orlovi'' ističu sjajan doček u Kini

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2017

Srpski fudbaleri Filip Kostić i Antonio Rukavina rekli su danas da će predstojeća prijateljska utakmica protiv reprezentacije Kine biti poseban izazov...Srbija će u petak igrati protiv Kine u gradu Guangdžou, posle čega sledi selidba u Ulsan na duel sa Južnom Korejom..."Sigurno da su reprezentacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.