Orlovi dobili veliko pojačanje u Madridu: Navijača Srbije ima na sve strane! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi dobili veliko pojačanje u Madridu: Navijača Srbije ima na sve strane! (FOTO)

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ MADRIDA)

Posle neverovatnog uspeha koji su Orlovi ostvarili na Mundobasketu, srpski asovi dobili su veliko pojačanje. Ono, doduše neće biti na terenu zajedno sa Teodosićem, Krletom, Bogdanom i ostalima, ali će se prisustvo navijača Srbije sa tribina i te kako osetiti! I do sada je naša nacionalna selekcija imala podršku sa različitih strana, ali trijumf nad Brazilom naterao je mnoge da u kasnim večernjim časovima sedne u kola >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i krene put prestonice Španije!

Kafići, šetališta, klupe, nebitno je... Srba ima na sve strane! Neki su već nabavili karte, dok drugi čekaju Špance, koji su odavno već pokupovali sve karte za polufinale i finale, da malo smanje cenu.

"Ma, čekamo ih do petnaest minuta do 22 časa, sigurno će popustiti. Inače, upravo smo stigli iz Novog Sada. Vozili smo celu noć, ali za ovu zemlju vredi ići i na kraj sveta", reči su momaka iz srpske Atine, koji veruju u pobedu našeg tima.

"Ma, dobijamo ih sigurno, idemo u finale! Neka bude sedam razlike za nas i dosta. Pa, nismo se cimali celu noć da dođemo ovde za džabe".

S obzirom da je bilo i onih koji su javno iskazali svoja klupska obeležja, upitali smo da li očekuje da neko eksplodira iz omiljenog tima?

"Simonović, daće tri trojke!"

Tu su i oni koji su iz prestonice doputovali u Španiju, a oni kažu sledeće:

"Večeras udaramo najjače ikad! Biće desetak razlike za nas, biće jako tesno, ali izudaraćemo ih sigurno".

Ako već dobijamo, šta očekujete u susretu sa SAD-om?

"Ma, ljudi, šta vam je, ovo je za nas već ogroman uspeh! Za nas su ovi momci već heroji, svaka im čast i hvala im što su nas usrećili ovako".

Za Srbiju će čak i Španci navijati! Novinar MOZZART Sporta naleteo je i na starog navijača Partizana, koji je iz Fuenlabrade. I, naravno, posmatrao je ono čuveno finale Evrolige iz 1992. godine.

"Navijam za Partizan, ali najviše mi se sviđa Teodosić, Nadam se da će Srbija dobiti, pa da gledamo i finale".

Tu je bio i sada već nadaleko poznati biciklista iz Kraljeva, koji je ispunio obećanje i došao u Madrid.

Nadamo se samo da će nas Orlovi obradovati bar još jednom do kraja turnira! Ovi momci to mogu...

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kalinić: O Amerima smo razmišljali i pre meča, znali smo da ćemo da dobijemo Francusku!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 01:28

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)..Srbija slavi, Orlovi su u ekstazi, a sada na red dolazi SAD! Francuska je pala u tesnom, foto-finišu, a Nikola Kalinić bio je prezadovoljan ishodom ovog neverovatnog meča. Uz to, njegova bacanja u poslednjim trenucima presudila su Trikolorima..."Verovatno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.