Orlovi dobijaju fantastično pojačanje u završnici Evrobasketa!

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlovi'' dobijaju fantastično pojačanje u završnici Evrobasketa!

Ova informacija će sigurno biti dodatni impuls za naše košarkaše da u preostalim mečevima do kraja Evropskog prvenstva pokažu još više i svima dokažu da su pravi šampioni.

Reprezentativci Srbije uveliko se pripremaju za četvrtfinale Evropskog prvenstva i duel sa selekcijom Češke, a dva dana pre tog susreta (sreda, 18:30h), pojavila se vest da bi ''Orlovi'' narednih dana mogli da dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i specijalnu podršku.

Naime, posle noćašnjeg trijumfa na US Openu, najbolji teniser sveta Novak Đoković je u izjavi za RTS najavio mogućnost dolaska u Lil narednih dana, kako bi bio uz reprezentativce Srbije u završnici Evropskog košarkaškog prvenstva.

Naravno, i pored svojih brojnih obaveza i teških mečeva tokom US Opena, Novak je stigao da isprati rezultate našeg nacionalnog tima, a sada kada je svoj cilj ostvario, želja mu je da uživo, na licu mesta podrži Saletove pulene u borbi za titulu prvaka Evrope.

Foto: Beta

''Stalno pratim šta rade ostali naši sportisti. Kada sam u prilici, družimo se i bodrim ih. Svaka čast i fudbalerima, i vaterpolistima i Ivani Španović, a pratim i košarkaše na Evrobasketu.

Nadam se da ću moći da odem da ih bodrim sada kad se vratim u Evropu. Oni znaju koliko su kvalitetni i znaju da im želim sve najbolje. Šaljem im svu svoju energiju, snagu i podršku'',
poručio je Novak iz Njujorka, posle trijumfa nad Rodžerom Federerom u finalu US Opena.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.