Orlovi danas dobijaju selektora?

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" danas dobijaju selektora?

Odbor za hitna pitanja FSS trebalo bi da na sednici u Staroj Pazovi odredi naslednika Radovana Ćurčiča...

Foto: MN Press

Osam dana posle razlaza sa Radovanom Ćurčićem, vreme je da seniorska reprezentacija Srbije dobije novog selektora.

Kako pišu dnevni sportski listovi, predsednik Fudbalskog saveza Srbije za četvrtak je u Staroj Pazovi zakazao sednicu Odbora za hitna pitanja, a prioritetna odluka tiče se upravo čoveka koji će povesti "orlove" u kvalifikacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018.

Kao najozbiljniji (jedini) kandidat pominje se nekadašnji trener Crvene zvezde Slavoljub Muslin i svaki drugi izbor značio bi da su čelnici FSS ovih dana imali "keca u rukavu" i uspešno ga krili, u šta je teško poverovati.

Muslin bi u slučaju imenovanja bio promovisan do kraja nedelje, piše "Sportski žurnal", a sledeći korak bilo bi slanje poziva igračima za seriju prijateljskih utakmica, krajem maja i početkom juna.

Srbija će 25. maja u Užicu ugostiti selekciju Kipra, šest dana kasnije na programu je meč protiv Izraela u Novom Sadu, a jedinu utakmicu protiv nekog od učesnika Evropskog prvenstva "orlovi" će odigrati 5. juna u Monte Karlu. Rival će biti Rusija, pod vođstvom Leonida Slutskog.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.