Orlovi će imati sjajnu podršku: Arena RASPRODATA

Izvor: Mondo, 10.Avg.2019, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlovi će imati sjajnu podršku: Arena RASPRODATA

Navijači su se odazvali pozivu da podrže reprezentaciju u poslednjem test-meču u Srbiju.

Foto: MN Press

Košarkaška reprezentacija Srbije ovog vikenda odlazi iz Beograda i nadamo se da se neće vraćati se do 16-17. septembra, odnosno dan ili dva posle finala Svetskog prvenstva u Kini.

Izabranici Aleksandra Saše Đorđevića od 21 čas u Štark areni igraju protiv Litvanije (uz direktan prenos na TV Arena sport), a Košarkaški savez Srbije (KSS) >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potvrdio je da će "orlovi" imati veliku podršku.

"Prodate su sve ulaznice za meč Srbija-Litvanija!!! Večeras će puna "Štark arena" bodriti reprezentaciju Srbije! Hvala navijačima, večeras SVI U PLAVOM!!!", saopštio je KSS na svom zvaničnom Twitter profilu.

Podsetimo, ova utakmica ima i humanitarni karakter, jer će polovina zarade od prodatih karata biti uplaćena UNICEF-u, za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu.

/"Orlovi" lete dalje, dolazite li na ispraćaj?!/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.