Orlovi - Još jedan poraz, ali atmosfera raste!

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2016, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Orlovi'' - Još jedan poraz, ali ''atmosfera raste''!

Reprezentacija Srbije protiv Poljaka nije uspela da izađe iz rezultatske agonije, započete krajem prošle godine, ali povratnik u naš nacionalni tim Slobodan Rajković vidi i neke pozitivne pomake.

Srpski defanzivac Slobodan Rajković je dodao da ''nije lepo'' posle poraza, ali da atmosfera u ekipi raste, bez obzira na okolnosti.

"Ne mogu da kažem da je osećaj posle poraza lep i dobar, ali moramo biti iskreni i reći da posle svega što smo pokazali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre i prilika koje smo imali, nismo zaslužili da izgubimo.

Imali smo daleko više šansi, a primili smo jeftin gol.

Morali smo bolje da reagujemo, utisak je pozitivan. Takođe, atmosfera među igračima polako raste, bez obzira na sve okolnosti"
, naveo je Rajković.

Srbija će narednu utakmicu odigrati u ponedeljak protiv Estonije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rajković: Atmosfera raste, Tošić: Navikli smo na udare

Izvor: RTS, 24.Mar.2016

Srpski fudbalski reprezentativci Slobodan Rajković i Zoran Tošić, posle poraza od Poljske istakli su da nije prijatno kad se gubi, ali da raduje dobra igra i posebno odlična atmosfera među igračima. Srpska reprezentacija je poražena sa 1:0 u Poznanju, a naredni meč igra 29. marta protiv...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.