Orlići, zgazite komšije!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlići, zgazite komšije!

Pokazala je Srbija mnogo više od BiH koji su, ruku na srce, verovatno najslabija karika u četvrtfinalu

Kontinentalni šampionat za igrače rođene 1999. godine i mlađe sigurnim korakom ulazi u završnicu u kojoj je svoje mesto obezbedila i Srbija.

Orlići su u osmini finala pružili sjajnu partiju protiv Nemačke, mada je u poslednjih nekoliko minuta protivnik prišao na "minus tri". Granitnom odbranom, karakterističnom za svaku ekipu koju sa klupe predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vlade Jovanović, Srbija je nadomestila nekoliko loših napada i uspela da se domogne plasmana među osam najboljih u Evropi.

SRBIJA U18 - BIH U18 1 (1,20), X (19,0), 2 (5,00)

Bosna i Hercegovina je, uprkos pobedi protiv Slovenije, pokazala sijaset slabosti i stiče se utisak da će večeras lako biti zaustavljena... Interesantno, Boris Jure Džidić je u sudaru sa Zmajčekima rotirao samo osam igrača, a pretežno oslanjanje na supertalentovanog Sanija Čamparu u ovoj fazi prvenstva ne može previše da mu donese.

Pokazala je Srbija mnogo više od vršnjaka iz komšiluka koji su, ruku na srce, verovatno najslabija karika u četvrtfinalu. Ove dve generacije odmerile su snage 2015. godine i tada je Bosna ubedljivo savladala našu reprezentaciju koja je u manje-više neizmenjenom sastavu doputovala na prvenstvo. Ipak, BiH je drastično oslabljena neigranjem Džanana Muse, što bi trebalo iskoristiti i naplatiti H1 (-9,5) koji donosi standardnih 1,85. Ne treba isključiti ni opciju hendikep pobedu Srbije u prvom poluvremenu, budući da će Jovanovićevi puleni što pre pokušati da slome protivničku reprezentaciju.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.