Orlići: Jaki smo i bez Radonjića, Grujića i Živkovića

Izvor: RTS, 11.Nov.2017, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići": Jaki smo i bez Radonjića, Grujića i Živkovića

Nakon pobede u Beču nad Austrijom (3:1), mladi fudbaleri Srbije, puni samopouzdanja, najavljuju nove bodove u Jerevanu.
Mladi reprezentativci Srbije Luka Ilić i Aleksandar Lutovac poručili su da je sjajan osećaj postići gol na debiju za nacionalni tim u pobedi nad Austrijom u Beču (3:1), u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2019. godine. 

"Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sam poziv da igram za tri godine stariju ekipu, a postići pogodak i pobediti jakog protivnika u gostima je stvarno neverovatan osećaj. Srećan sam do neba, ovo je veliki podstrek za moju dalju karijeru i razvitak", rekao je Ilić, vezista Crvene zvezde.
Fudbaler Rada Aleksandar Lutović na debiju je bio strelac prvog gola na utakmici u Beču.
"Ova ekipa je zaslužila bodove u Beču, jer se bori za grb i pokazuje koliko joj je stalo. Imamo karakter da svima damo, ne jedan, nego više golova, i drago mi je što smo se podigli nakon primljenog gola i ponovo uzeli stvari u svoje ruke", rekao je on.
Pored Ilića i Lutovca, u strelce se upisao i Luka Jović.
"Očekivali smo da možemo da vežemo još pobeda, među nama niko nije sumnjao u takav epilog. Znali smo da su Austrijanci nezgodni, da igraju na tuču i fudbal koji nama ne odgovara. Kaznili su našu nepažnju i izjednačili, ali znali smo svakog trenutka šta hoćemo. U Jerevanu idemo po bodove, mi i bez Žileta, Radonje i Gruje imamo kvalitet da pobedimo bilo gde", zaključio je napadač Ajntrahta iz Frankfurta.
Mlada reprezentacija Srbije, koja posle četiri utakmice ima maksimalnih 12 bodova, u utorak gostuje Jermeniji u nastavku kvalifikacija za EP.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jović: Jaki i bez Radonjića, Grujića i Živkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2017

Mladi reprezentativci Srbije Luka Ilić i Aleksandar Lutovac poručili su da je sjajan osećaj postići gol na debiju za nacionalni tim u pobedi nad Austrijom u Beču (3:1), u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2019. godine..."Svakome je san da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv da igram za tri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.