Orlando je dobio i generalnog menadžera

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2017, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando je dobio i generalnog menadžera

Još jedno pojačanje za ekipu Orlanda.

Nakon što su pre par dana dogovorili saradnju sa Džefom Veltmanom, koji je postao novi predsednik košarkaških operacija ekipe Orlando Medžik, petogodišnji ugovor je potpisao i Džon Hemond, koji je postao novi generalni menadžer ekipe.

Hemond i Veltman su već u prošlosti sarađivali, kada je u periodu od 2008. do 2013. godine Veltman bio Hemondov asistent u Milvokiju.

Hemond je u Milvokiju proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << prethodnih devet godina, a u sezoni 2009/2010 je izabran za najboljeg generalnog menadžera Lige. Takođe, upravo je iskusni stručnjak najzaslužniji za biranje Janisa Adetokunba sa 15. pozicije na Draftu 2013. godine.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Povezane vesti

Orlando je dobio i generalnog menadžera

Izvor: MVP.rs, 25.Maj.2017

Još jedno pojačanje za ekipu sa Floride...Nakon što su pre nekolko dana dogovorili saradnju sa Džefom Veltmanom, koji je postao novi predsednik košarkaških operacija ekipe, petogodišnji ugovor sa Orlandom je potpisao i Džon Hemond, koji je postao generalni menadžer tima. Hemond i Veltman su...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.