Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2020, 08:38

Orije rekao "da" Milanu

Samo da se Rosoneri još malo isprse i posao će biti zaključen...

Milan privodi kraju pregovore sa Seržom Orijeom (27)! Noćas je napravljen veliki pomak u razgovorima, francuski bek pristao je na prelazak u Seriju A, javlja italijanski Skaj, što znači da je sada preostalo samo da se još klubovi dogovore oko obeštećenja.

Totenhem je više puta tokom poslednja 24 meseca imao u planu da se reši ovog momka, međutim posle vrlo dobre sezone (dva gola i osam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << asistencija, starter na poslednjih devet utakmica Premijer lige) Žoze Murinjo vidi šansu da na njemu dobro zaradi. Podsetimo, Pevci za Orijea traže 20.000.000 evra, dok Milan za sada ne bi da ide s cifrom većom od 15.000.000. Italijanslko mediji ipak s optimizmom gledaju na celu situaciju i očekuju skori dogovor dva kluba.

A kada do dogovora dođe Milan će intenzivnije poraditi na odlasku Davida Kalabrije ili Andree Kontija. Ni jedan ni drugi nisu opravdali očekivanja tokom prošle sezone. Onaj što ostane trebalo bi da bude alternativa Orijeu.

Milan je poslednjih dana razmatrao i angažovanje Denzela Damdrisa iz PSV Ajndhovena, međutim odluka je na kraju pala na Orijea. Damfris je bio želja Ralfa Rangnika, čiji je dolazak stopiran u poslednji čas...

U narednim danima očekuje se konačan dogovor Rosonera sa Zlatanom Ibrahimovićem. Načelan dogovor postoji da Šveđanin stavi paraf na novi ugovor (1+1 sezona) težak 4.500.000 evra po sezoni, ali sa masnim bonusima od po 2.000.000 evra u slučaju ispunjavanja klupskih ciljeva (verovatno plasman u Ligu šampiona), kao i određenih ličnih brojki.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.