Origi: Srce mi kaže da ostanem u Liverpulu

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Origi: Srce mi kaže da ostanem u Liverpulu

Napadač Liverpula Divok Origi rekao je da je poslušao svoje srce koje mu je govorilo da treba da ostane u Liverpulu.

Origi je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona u prethodnoj sezoni, a u tom finalu protiv Totenhema, Origi je postigao pogodak u 87. minutu meča.

Origi se prošle sezone mučio u Liverpulu, nije zabeležio start sve do decembra, a u januaru je bio veoma blizu da napusti Enfild.

Ispostavilo se da je njegov ostanak bio pun pogodak, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golovima protiv Barselone i Totenhema bio jedan od ključnih Liverpulovih igrača u pohodu osvajanja nove titule Lige šampiona.



"Osvajanje Lige šampiona je moj dečački san i to je uspeh koji može da ti promeni tok karijere. Imao sam sjajnu završnicu sezone i možemo reći da se na terenu osećam sjajno, samo još da to i dokažem. Razmišljao sam dosta o nastavku svoje karijere i srce mi je reklo da treba da ostanem. U Liverpulu se sjajno osećam, znao sam da me čeka nešto posebno i to se dogodilo",
rekao je Origi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.