“Oriflejm” neguje i doteruje stonoteniserke Tvrđave - 021

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Oriflejm” neguje i doteruje stonoteniserke "Tvrđave - 021"

U torbama ženskog pogona Stonoteniskog kluba osoba sa invaliditetom "Tvrđava -021", osim neophodne sportske opreme, biće i preparati čuvenog švedskog kozmetičkig brenda “Oriflejm”.

Do saradnje je došlo nakon izuzetno uspešne takmičarske sezone ovog novosadskog stonoteniskog kluba čiji su reprezntativci na evropskom šampionatu u švedskom Helsimborgu osvojili dve srebrne medanje, a na pojedinačnom prvenstvu Srbije šest odličja, od kojih su tri zlata, jedno srebro >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dve bronze, a klub je bio i najuspešniji klub u Srbiji. Dame ovog stonoteniskog kluba su ove godine i na međunarodnoj sceni blistale.

Ana Prvulović se sa evropskog šampionata vratila sa srebrnim odličjem i blizu je plasmana na naredne Paraolimpijske igre u Tokiju dok je Sanja Bogunović bila srebrna na turniru Slovenskih zemalja u poljskom Tamobržegu. Nakon ovih sjajnih rezultata, a u susret drugom rođendanu kluba koji će biti obeležen 22. novembra, Lidija Kovačević, nezavisni "Oriflejmov“ konsultant u novosadskom predstavništvu ove prestižne švedske kompanije, odlučila je da ženskom pogonu Tvrđave obezbedi kozmetiku, školu profesionalnog šminknja i nege lica, što je presedan na oviom prostorima kada je reč o sportistkinjama sa ivaliditetom. Osim toga Novosađanke su od "Oriflejma" na dar dobile i nekoliko garnitura dresova u kojima će nastupati na svim domaćim i stranim takmičenjima.

"Oduševljena sam njigovom hrabrošću i borbom sa svim neprilikama i preprekama koje im stoje na životnom putu. Pritom to su više nego uspešni sportisti, divni ljudi i prelepe devojke. Izuzetno mi je zadovoljstvo i radost što sam ih lično upoznala i što ćemo se i na ovaj način često družiti u našem poslovnom prostoru u Novom Sadu. Posebno se radujemo i što će naša kompanija maksimalno doprineti njihovoj nezi i izgledu i što će na taj način biti prepoznatljive gde god se budu takmičile, ne samo u našoj zemlji već i inostranstvu," u ime kompanije "Oriflejm" kaže Lidija Kovačević.

Novosadska "Tvrđava“ je više nego uspešna posebno kada je reč o bodovnim svetskim kupovima. Siniša Bradašević i Mladen Ćirić su već u prvoj godini postojanja kluba zablistali na prestižnom Svetskom kupu u italijanskom Linjanu osvojivši zaltno odličje, čime su iznenadili ceo stonoteniski svet, ali su tim uspehom i otvorili vrata naše paraolimpijske reprezentacije. Ove godine Ana Prvulović je u Poljskoj i Češkoj u pojedinačnoj konkurenciji bila srebrna dok je na svetskom Kupu u italijanskom Linjanu u ekipnoj konkurenciji osvojila bronzu. Na svetskom kupu u Ostravi u pojedinačnoj konkurenciji Mladen Ćirić je bio drugi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.