Oriđi predstavljen u Livepulu pa vraćen na pozajmicu u Lil

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oriđi predstavljen u Livepulu pa vraćen na pozajmicu u Lil

Belgijski fudbaler Divok Oriđi predstavljen je kao novi igrač Liverpula, ali će on i narednu sezonu provesti u francuskom Lilu, odakle je došao u premijerligaški klub.

Francuska ekipa će za transfer Oriđija biti plaćena oko 15 miliona evra, a Liverpul je saopštio da je Belgijanac potpisao višegodišnji ugovor.

"Liverpul je jedan od najboljih klubova na svetu i izuzetno sam srećan što sam postao deo tog tima", rekao je Oriđi.

Ovaj 19-godišnji napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << provešće i narednu sezonu u Lilu, kako bi stasao za Premijer ligu.

Trener Liverpula Bernard Rodžers rekao je da je Oriđi jedan od najvećih fudbalskih talenata, koji je do sada u karijeri nastupao za omladince Genka i prvi tim Lila.

Oriđi je i na ovogdišnjem Svetskom prvenstvu u Brazilu nastupao za

reprezentaciju Belgije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lovren zbog vize ne može da igra za Liverpul

Izvor: Blic, 30.Jul.2014

Hrvatski reprezentativac i novi član Liverpula, Dejan Lovren. neće otuputovati na turneju po SAD zbog problema sa vizom...Kako javlja engleski "express", Lovren će za to vreme trenirati sa mladom ekipom "crvenih"..."Nažalost, nisam uspeo da dobijem vizu na vreme i žao mi je što ne mogu da pomognem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.