Orakl Arena pala posle tri meseca

Izvor: MVP.rs, 06.Maj.2015, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orakl Arena pala posle tri meseca

Memfis izjednačio na 1-1.

Imali su 21 pobedu zaredom na domaćem terenu, devet trijumfa u nizu i pet u plej ofu. Ipak, Memfis ih je sve okončao prethodne noći. Majk Konli Junior se vratio na teren i predvodio Grizlise do brejka u "Orakl Areni", gde je gost slavio poslednji put 27 januara i zvao se Čikago. Rezultat druge utakmice polufinala Zapada bio je 90:97.

Presudna za ishod meča bila je završnica druge deonice. Gosti su prvo poluvreme zatvorili sa 9:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << i na veliki odmor otišli sa 11 poena viška - 50:39. Uprkos tome što je bilo teško za očekivati, Voriorsi se do kraja susreta nisu vratili u igru. Imali su tek kratke periode dobre igre, ali je to bilo premalo za raspoložene Grizlise.

Najbolji kod pobednika bio je Majk Konli sa 22 poena (8/12 iz igre). Pratio ga je Zek Rendolf sa 20 poena, sedam skokova i četiri asistencija. Mark Gasol i Kortni Li su zaokružili dobru igru prve petorke sa po 15 poena, dok je Toni Alen ponovo sjajno odradio defanzivne zadatke.

U redovima domaće ekipe istakao se Stefan Kari sa 19 poena, pet skokova i šest asistencija, ali i veoma slabih 7/19 u šutu iz igre (2/11 za tri). Klej Tompson je ubacio 13 poena, ali je i on bio veoma slab u šutu (1/6 za tri). Drejmond Grin je upisao ovi dabl-dabl učinak sa 14 poena i 12 uhvaćenih lopti.

Serija se sada seli u Tenesi, a treća utakmica je na programu u noći između subote i nedelje. Naredne noći nas očekuju drugi mečevi u serijama između Klivlenda i Čikaga, odnosno Hjustona i Los Anđeles Klipersa. Duel Kavsa i Bulsa možete da gledate na "Sport klubu 1" od jedan sat iza ponoći.

 

Rezultati:

Atlanta (1) - Vašington (5) 106:90 (1-1)

Golden Stejt (1) - Memfis (5) 90:97 (1-1)

Sreda na četvrtak:

Klivlend (2) - Čikago (3) (0-1, 01.00č, SK1)

Hjuston (2) - Los Anđeles Klipers (3) (0-1, 03.30č)

(foto: Joe Murphy / NBAE / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.