Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 14:20

Optimizam u TSC-u: Partizan prima malo golova, ali mi igramo napadački fudbal

Sabo, Lukić i Filipović jedva čekaju okršaj sa crno-belima

Partizan četiri vezane pobede, TSC četiri uzastopna meča kod kuće bez primljenog gola. Jedna serija biće prekinuta u 16. superligaškom kolu, čiji derbi se igra baš u Senti (nedelja, 17 časova TV Arena sport 1), gde crno-beli traže nastavak trijumfalnog niza, a ekipa iz Bačke Topole, privremeno izmeštena, potvrdu da zaslužuje bolju od devete >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pozicije na tabeli.

Oba tima su tokom sedmice bila uspešna u Kupu Srbije. Sastav Zoltana Saba se revanširao Napretku za prvenstveni poraz iz prethodne runde, a ekipa Aleksandra Stanojevića slavila u Gornjem Milanovcu.

Verujem u ekipu, možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće teško, Partizan je skup odličnih igrača, ima odličnog trenera i u pozitivnom je nizu. Mi se ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo“, mirno govori Zoltan Sabo, šef stručnog štaba TSC-a.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prethodne sezone oba meča nedeljnih rivala završena su remijem, tako što je tadašnji novajlija iz Prve lige vodio. Najpre u Humskoj, pogotkom odbačenog Partizanovog deteta, Nenada Lukića.

Crno-beli u poslednje vreme primaju malo golova. S druge strane, igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou, u nekim prethodnim utakmicama i kad smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse“, dodao je napadač domaćeg tima.

Iako beleži promenjive rezultate, TSC ima čime da se pohvali kad igra u Senti. Spartak, Novi Pazar, Čukarčki i Mladost su u poslednja dva meseca gostovali Topolskom sportskom klubu i nisu pronašli put do mreže Nenada Filipovića.

„Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati“, zaključio je Filipović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kragujevčani samleli "večite", nakon Zvezde potopljen i Partizan sa 17 golova razlike!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020

Kakva pobeda Kragujevčana!..Radnički iz Kragujevca se ne šali...Ekipa Uroša Stevanovića je savladala nakon Crvene zvezde (16:4) i ekipu Partizana, ovoga puta još ubedljivije sa 22:5 (5:1, 7:3, 5:0 i 5:1)...U ekipi Radničkog najefikasniji je bio reprezentativac Rašović sa 5 golova, Radulović...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.