Opšta tuča navijača OFK Beograda i Vojvodine

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Okt.2013, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opšta tuča navijača OFK Beograda i Vojvodine

Posle meča na Karaburmi između OFK Beograda i Vojvodine, konferenciju za medije, usred izlaganja trenera Marka Nikolića, prekinuli su galama i povici koji su dolazili sa obližnjeg parkinga.
(FOTO: M. Rašić)
Treneri i svi prisutni su ustali da provere šta se dešava i imali su šta da vide – opštu tuču navijača OFK Beograda i Vojvodine.
Pesničenje, šutiranje i udarci sa svih strana nisu izostali, ali je policija ekspresno reagovala i razdvojila zavađene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << grupe.
Tokom cele utakmice, pristalice obe ekipe su na korektan način bodrile svoje ljubimce, tako da nikome nije bilo jasno šta se u međuvremenu dogodilo i zbog čega je situacija kulminirala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Tuča navijača OFK Beograda i Vojvodine, oštećena tri automobila, nekoliko uhapšenih

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2013

POSLE utakmice OFK Beograd – Vojvodina (0:2) došlo je do tuče navijača ispod istočne tribine, pa se i pres-konferencija prekinula zbog toga, pa nastavila kasnije.Gostujući fanovi iz „Firme“ napali su „Plavu uniju“, došlo je do fizičkog sukoba a energičnom intervencijom policije...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.