Oproštajni poklon? Predrag Rajković Makabijev igrač sezone

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajni poklon? Predrag Rajković Makabijev igrač sezone

Veliko priznanje za srpskog reprezentativca

Nije šala kad je golman u pitanju. Jer retkima je pošlo za rukom da zasene saigrače iz ofanzivne linije, a upravo je to ove sezone uspelo Predragu Rajkoviću koji je proglašen za najboljeg igrača Makabija iz Tel Aviva u još aktuelnoj sezoni.

Laureat je izabran glasovima žirija koji su činili bivši igrači i funkcioneri izraelskog velikana,  među kojima je i sadašnji sportski direktor Đordi Krojf. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Reprezentativni golman Srbije i miljenik pre svega navijača Crvene zvezde nagrađen je zbog toga što je na 33 prvenstvene utakmice uspeo da čak 16 puta mrežu sačuva netaknutom.

"Nisam očekivao nagradu, veoma sam uzbeđen i želim svima da se zahvalim. Čast je biti deo Makabija, velike porodice", rekao je Rajković na svečanosti, a prenosi klupski sajt.

Odlične odbrane nisu ostale nezapažene brojnim evropskim klubovima, pa je logično pitanje novinara bilo da li će i naredne sezone biti na golu Makabija?

"Srećan sam u Makabiju, volim ljude iz kluba i naravno navijače. Za sada nisam dobio ponudu i ne znam šta može da se dogodi u budućnosti", naveo je Rajković.

Makabi je izraelski šampionat završio na drugom mestu, iza novog-starog šampiona Hapoel Ber Ševe, ali sezonu može da spasi trofejom u Kupu gde se u finalu sastaje sa Bnei Jehudom 25. maja.

(FOTO: www.maccabi-tlv.co.il)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.