Oproštaj velikog Poldija - Evo za koga su se odlučili Sautgejt i Lev!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj velikog Poldija - Evo za koga su se odlučili Sautgejt i Lev!

Od 20 sati i 45 minuta očekuje nas prijateljski meč između "Pancera" i "Gordog Albiona", a evo ko se našao u startnim postavama.

Večeras će na "Signal Iduna Parku", stadionu Borusije Dortmund, sastati selekcije Nemačke i Engleske, koje će odmeriti snage u poslednjem meč Lukasa Podolskog u dresu nacionalnog tima.

Selektor Nemačke Joakim Lev je rešio da šansu od starta, pored Podolskog, ukaže i nekolicini mladih fudbalera, a možda je najveće iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što se u startnih 11 na terenu našao i napadač Lajpciga Timo Verner.

#DieMannschaft 🇩🇪: ter Stegen - Hector, Hummels, Kroos, Podolski ©, Weigl, Rüdiger, Kimmich, Sané, Brandt, Werner. #GERENG #TschöPoldi

— Die Mannschaft (@DFB_Team) 22. март 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.