Opljačkano imanje Džastina Klajverta, povređene dve žene

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 15:46

Opljačkano imanje Džastina Klajverta, povređene dve žene

Grupa maskiranih muškaraca upala je na imanje fudbalera Valensije Džastina Klajverta, napala njegovu devojku i odnela dragocenosti u vrednosti od 200.000 evra.

Španski mediji navode da su provalnici upali na imanje fudbalera Valensije, pošto su prethodno uspeli da isključe alarm.

Prilikom napada lakše su povređene dve ženske osobe, od kojih je jedna Klajvertova devojka.

"Trojica muškaraca sa kapuljačama na glavi upali su u kuću, a žrtve su navele >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su kod napadača primetile engleski akcenat. Napali su njegovu devojku i tukli je dok nije otkrila gde se nalaze njihove dragocenosti. Srećom, ispostavilo se da povrede nisu teže prirode. Lopovi su odneli nakit, satove i novac u ukupnoj vrednosti od oko 200.000 evra, procenila je policija", navodi se u tekstu Marke.

Španski mediji da je Valensija objavila da je holandski fudbaler u šoku, ali je posle konsultacija sa devojkom rešio da ostane uz tim koji večeras u gostima igra meč sa Majorkom u 36. kolu La Lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.