Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 15:19

Opet problemi u Čačku: Stari Borac ne priznaje dugove, najbolji strelac tima slobodan igrač

Veljko Bogićević može u superligaški klub za 360.000 dinara

Uspeo je novoformirani Borac 1926. da ostvari primarni cilj i domogne se Prve lige Srbije. Međutim, u Čačku ne može bez problema. Tokom lepe sezone u Srpskoj ligi Zapad jedan momak je skrenuo pažnju na sebe. Reč je o Veljku Bogićeviću, napadaču koji je golovima i asistencijama nosio Čačane do višeg ranga. Skrenuo je Bogićević pažnju i pojedinih superligaških klubova, nadao se da će njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobra sezona doneti profit timu sa Morave, ali...

Borac se jeste igrački konsolidovao, ali finansijski spas je još daleko. Tome u prilog i poslednja vest da je pomenuti Veljko Bogićević, najbolji strelac tima u prošloj sezoni, uzeo papire i napustio Čačak. I pored toga što novoforimani klub nije priznavao dugove starog Borca Bogićević je ostao u Čačku kako bi pomogao matičnom klubu da uđe u Prvu Ligu Srbije.

Verovao je da će dobiti i zaostalih sedam plata, ili oko 11.000 evra. Međutim, njegova verovanja se nisu obistinila. Nisu urodili plodom ni pregovori. Na kraju je Bogićev odlučio da uzme papire.

Borac je propustio šansu da lepo zaradi. Moći će da računa na simboličnu trening kompenzaciju od 360.000 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.