Operisan Džon Teri

Izvor: B92, 30.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan Džon Teri



Kapiten Čelsija Džon Teri propustiće naredne mečeve svoje ekipe i reprezentacije Engleske zbog loma jagodične kosti. Teri je u nedelju operisan, i reprezentacija i Čelsi strahuju da bi to mogla da bude duža pauza. On će propustiti ključne mečeve reprezentacije protiv Estonije i Rusije. Teri je povredu zaradio u duelu sa Klintom Dempsijem u meču sa Fulamom u subotu.

„On se nije žalio na povredu na poluvremenu i želeo je da nastavi, ali nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hteli da rizikujemo. Što se mene tiče, ako je u pitanju povreda glave, ne trebate da rizikujete. Nisam dobro video duel. Igrači su mi rekli da je dobio udarac laktom", rekao je menadžer Čelsija Avram Grant.

Klub je potvrdio da Teri nije u komi, i da će u nedelju napustiti bolnicu.

Ova povreda će sasvim sigurno bitno uticati na rezultate „plavaca" koji su jako loši u poslednje vreme. Čelsi u ligi nije pobedio četiri meča u nizu, a takođe je „kiksnuo" i protiv Rozenborga u prvom kolu Lige šampiona. Njihov naredni protivnik je veoma jaka Valensija, i bez Terija i Lamparda i sa tek oporavljenim Drogbom ekipa iz Londona će imati puno problema u narednom periodu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.