Operacija i duga pauza za Del Potra

Izvor: B92, Beta, 05.Maj.2010, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operacija i duga pauza za Del Potra

Šampion US Opena i peti teniser sveta prinuđen je da napravi dužu pauzu nego što je očekivao posle operacije koju je imao u utorak u SAD.

21-godišnji Argentinac je zbog povrede zgloba desne ruke morao da se operiše, a nije igrao još od Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. "Oporavak je produžen i zavisi od mnogo faktora, ali još uvek je rano da kažem kada ću se vratiti na teren", rekao je Del Potro.

Del Potro je prošlog septembra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojio US Open i tako postao prvi igrač posle Rafaela Nadala koji je savladao Rodžera Federera u finalu nekog gren slem turnira. Međutim, povredio se tokom egzibicionog turnira u Kujongu, ali se u januaru ipak takmičio.

Peti reket sveta sigurno će propustiti Rolan Garos, a nastavak sezone takođe je pod znakom pitanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.