Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 09:40

Opcija B koja bi lako mogla da postane opcija A

Timo Verner i Barsa...

Barselonina prva želja je Lautaro Martinez. Timo Verner neskriveno se udvara Jirgenu Klopu i Liverpulu... A moglo bi da se dogodi da do spoja dođe između do sada "nezainteresovanih strana" - Barse i Vernera.

Tako u današnjem izdanju piše Mundo deportivo. Nije prvi put da se najbolji nemački napadač dovodi u vezu sa Kataloncima, međutim uvek je slovio samo za treću ili čak četvrtu opciju. Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zastoja u priči oko Argentinca, Verner je ekspresno napredovao do statusa opcije B i Mundo ga u naslovu teksta baš tako i etiketira: Opcija B koja bi lako mogla da postane opcija A!

"To što Lautaro želi na Nou Kamp više nije nikakva garancija da će tako zaista i biti", piše katalonski list. Značajno jeste, ali ne i presudno u celoj priči. "Prošla su vremena kada su fudbaleri igrali tamo tamo gde su želeli. Videli smo to vrlo lepo na prošlogodišnjem primeru Nejmara koji je po svaku cenu želeo nazad u Barselonu, ali je ipak morao da ostane u Parizu. A sada je čak bliži obnovi ugovora nego povratku u Španiju".

Timo Verner jedan je od najtraženijih napadača na svetu. Interesovanje za njega jeste malo opalo s pandemijom i krizom, ali teško da je trenutno za tako "mali novac" moguće pronaći boljeg špica. Uslovno govoreći, naravno... Otkupna klauzula u Vernerovom ugovoru sa Lajpcigom iznosi 60.000.000 evra, pa ako uporedimo koliko su pojedini igrači plaćeni prošlog i pretprošlog leta - to zaista jeste sića. Za reprezentativca Nemačke; za igrača od 24 godine; za momka koji je u tekoć sezoni dao 27 i namestio 12 golova!

Mundo podseća na Vernerovu želju da se okuša u Premijer ligi i da sarađuje sa Klopom i podvlači da će to biti otežavajuća okolnost, međutim ne isključuje mogućnost Barsine ofanzive.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.