Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 17:11

Opasna zona je sve bliže, Rajković bez šanse da pomogne Remsu...

Ekipa srpskog čuvara mreže poražena od Troe (1:2), važne pobede za Ren i Lans

Tri utakmice sa relativno poželjnim rivalima, ali samo jedan osvojen bod. Rems je počeo da tone ka opasnoj zoni, a na tom putu nije imao snage da je zaustavi ni srpski čuvar mreže Predrag Rajković. Njegova ekipa je vodila ranim golom Junisa Abdelhamida, ali je kasnije sve to uspela da prokocka, pa je protivnik uspeo da dođe do drugog uzastopnog trijumfa u sezoni i preskoči je na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabeli - 2:1 (1:1).

Troa je u idealnom trenutku stigla do izjednačenja, kada je dobro reagovao Mama Balde i nakon odbitka glavom poslao loptu u Rajkovićevu mrežu. Na drugi pogodak se čekalo 25 minuta efektivne igre. Rajković nije mogao mnogo bolje kod prvog gola, dok kod drugog definitivno nije imao nikakve šanse, pošto je Savije Šavaleran odbijenu loptu zakucao u mrežu domaćeg tima i postavio konačan reuzultat.

Na pobednički kolosek se vratio i Lans, koji je ekspresno preboleo poraz od Monpeljea u prošlom kolu i demolirao Mec na svom terenu, pa sada ima šest bodova zaostatka za Pari Sen Žermenom - 4:1 (2:1).

Najzaslužniji za dobro otvaranje meča u domaćim redovima bio je Vesli Said, koji je postigao oba pogotka za domaćina u prvih 45 minuta, dok su tačku na slavlje stavili Ignasijus Ganago i Pržemislav Frankovski.

Proboj ka samom vrhu tabele, zahvaljujući trećom uzastopnom pobedom u prvenstvu, nastavio je Ren. On je uz dosta muke uspeo da slomi otpor Strazbura na svom terenu, a odlučujući pogodak u 82. minutu postavio je Najef Agerd.

Ren je napadao čitavu utakmicu, propustio brojne prilike i u jednom trenutku je delovalo da neće imati snage da slomi otpor ratobornih gostiju, ali je ipak uspeo, pa se sada šepuri na visokom četvrtom mestu francuske Lige jedan.

Pobednika jedino nije bilo u Lorijanu (1:1), gde su gosti vodili golom Aleberta Elisa od 47. minuta, dok je konačan rezultat postavio Žulijen Laport u 77. minut.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.