Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 23:28

Opasna Nica i Dolberg ubica! (VIDEO)

Hladnokrvni Danac predvodio sastav Patrika Vijere do slavlja u Strazburu - 2:0

Rano je pričati o nekim osvajačkim ambicijama, ali Nica je već na početku bitke u francuskoj Ligi jedan stavila svima do znanja da će ove sezone krojiti vrh tabele. Golovima hladnokrvnog Kaspera Dolberga sastav Patrika Vijere ostvario je važnu pobedu na gostovanju u Strazburu, pa se posle dva odigrana kola ponosno šepuri na čelu prvenstvene trke - 2:0 (1:0).

Iako ima samo 22 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godine danski napadač impresionira hladnokrvnošću. Bio je siguran u 37. minutu, kada je opalio sa bele tačke nakon što je u svom kaznenom prostoru rukomigrao Lamin Kone. A onda je u 59. minutu pokazao svu svoju tehničku nadarenost. Bio je hladan kao špricer kada se našao pred golom Eidžija Kavašime, sačekao le Japanca da "legne", a onda je lagano prebacio loptu preko njega.

Nica nije blistala, nije igrala lepo za oko, ali je bila konkretna onda kada je bilo najpotrebnije. Gosti su bili previše oštri u prvom poluvremenu, gde su zaradili čak šest žutih kartona, ali na taj način očigledno uspeli da izbace protivnika iz igre. Koliko je Strazbur bio nemoćan pokazuje i podatak da je svih šest udaraca domaćeg tima išlo van okvira gola na kojem je stajao Valter Benitez.

Vijerin sastav nije mogao da poželi bolji start sezone i sada ima priliku da dodatno učvrsti svoje redove tokom reprezentativne pauze. Nica će u narednom kolu 12. septembra gostovati Monpeljeu, a ako i tu bude besprekorna biće u prilici da sa maksimalnim učinkom dočeka okršaj sa finalistom Lige šampiona Pari Sen Žermenom na Alijanc Rivijeri.

Strazbur ima mnogo razloga za brigu, pošto je nakon poraza od Lorijana još jednom razočarao svoje pristalice i biće pod velikim opterećenjem na gostovanju Sent Etjenu posle reprezentativne pauze.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.