On važi za najzgodnijeg fudbalera, a ona... Ovo je Žiruova žena, krije se od javnosti i UTICALA je na njegovu bitnu odluku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 18:29

On važi za najzgodnijeg fudbalera, a ona... Ovo je Žiruova žena, krije se od javnosti i UTICALA je na njegovu bitnu odluku (FOTO)

Ona je sve, samo ne kao ostale žene fudbalera.

Ako se o nekom igraču poslednjih dana konstantno priča i piše, onda je to definitivno Olivije Žiru. Francuz u dresu Milana iz meča u meč pokazuje da je izgleda poput vina, što stariji to bolji.

Samo je u poslednja dva od tri meča u kojima su Piolijevi izabranici slavili protiv Intera i Lacija, Žiru postigao po dva gola čime je svim kritičarima zauvek zapušio usta i pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Svojim dobrim partijama jasno je pokazao i dokazao da je za njega vreme stalo i da godine nisu prepreka već samo broj.

Veliku motivaciju i najjači vetar u leđa za sjajne partije u dresu Milana, Francuz dobija od svoje porodice, supruge Dženifer i dece.

Amerikanka koja je pre više od decenije osvojila srce Žirua sve je samo ne kao druge žene fudbalera.

Za razliku od većine, nju medijsko ekponiranje ne interesuje, ona uživa u ulozi supruge i majke i na popularnim mestima i događajima se pojavljuje samo kao suprugova podrška.

Ipak, kada je postojala priča da Žiru iz Arsenala pređe u Everton ili u neki od klubova iz Bundeslige koji su bili zainteresovani iz njega, kao glavna spona u selidbi iz Londona pominjala se upravo Dženifer koja nije želela da menja mesto stanovanja.

Da li su to samo nagađanja ili u tim pričama ipak ima istine znaju samo Olivije i njegova supruga.

Ali bilo kako bilo, jedno joj se ne može osporiti a to je činjenica da na svakoj utakmici bodri svog supruga i pruža mu bezrezervnu podršku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.