On je ljubimac Grobara, zapamtili su ga i navijači Zvezde, a pogledajte kako izgleda prelepa Leonardova supruga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je ljubimac Grobara, zapamtili su ga i navijači Zvezde, a pogledajte kako izgleda prelepa Leonardova supruga (FOTO)

Brazilac je igrač o kojem se ovih dana najviše priča u Srbiji.

Leonardo da Silva Souza postao je ljubimac navijača Partizana posle jesenjeg derbija u kojem je presudio Crvenoj zvezdi u poslednjim minutama meča u Humskoj.

Brazilac je nastavio sa sjajnim partijama i u nastavku sezone, a posle 154. večitog derbija i dva postignuta gola na „Marakani“ Leonardo je stekao status božanstva među navijačima Partizana.

Najbolji strelac Superlige sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 19 golova tajnu svog uspeha, pored predanog rada, krije i u porodici, u kojoj pronalazi mir. Supruga i sin mu daju snagu, a zanimljivo je da Leonardo ne eksponira svoju lepšu polovinu po društvenim mrežama.

Ruku na srce, imao bi čime da se pohvali pred svetom, jer mu je supruga prelepa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.