On ima samo 15 godina, on igra u Real Madridu i postiže golove sa pola terena kao Ćabi Alonso I Dejvid Bekam! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On ima samo 15 godina, on igra u Real Madridu i postiže golove sa pola terena kao Ćabi Alonso I Dejvid Bekam! (VIDEO)

Vanserijski potez veziste kadetskog tima kraljevskog kluba Frana Pereza u duelu sa Atletikom

Ni Kristijano Ronaldo, ni Gert Bejl! Navijači Real Madrida dobili su ovog vikenda novog idola kome će u narednom periodu skidati kapu!

Reč je o 15-godišnjem vezisti kadetskog tima kraljevskog kluba Franu Perezu apsolutnom junaku gradskog derbija sa Atletiko. Mladi tim Reala zabeležio je ubedljivu pobedu (4:1), ali duel mladih timova madridskih velikana obeležio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je vanserijskih potez Frana Pereza.

Drsko i samouvereno kao da ima brojne mečeve u seniorskoj kokurenciji Perez je opalio po lopti sa svoje polovine... Iznenađeni golman Atletika se vraćao ka svom golu, ali nije stigao da spreči egzekuciju.Brojni inostrani mediji mladog asa već upoređuju sa Ćabijem Alonsom i Dejvidom Bekamom koji su znali da pogode se pola terena.

Jedno je sigurno: navijačima Atletika neće biti dobro kada god čuju za Frana Pereza

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.