Omladinsko takmičenje

Izvor: Akter, 16.Maj.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinsko takmičenje

Više od 150 veslača iz 12 domaćih klubova učestvovalo je danas na Savskom jezeru na takmičenju Veslačkog saveza Srbije u okviru Omladinske lige Srbije

Na takmičenju su učestvovali pioniri i kadeti iz klubov – Begej 1883, Galeb, Grafičar, Danubius 1885, Zrenex, Palić, Partizan, Sava, Smederevo, Crvena zvezda, Tamiš i Čurug.

Epitet najuspešnijeg kluba pripao je Crvenoj zvezdi čiji su veslači i veslačice osvojili sedam odličja, od toga četiri zlatna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << dva srebrna i jedno bronzano.

Drugo mesto po uspešnosti pripalo je svojevrsnom domaćinu takmičenja Grafičaru koji je osvojio sedam medalja – dva zlata, jedno srebro i četiri bronze.

Sa dva najsjajnija odličja i jednim srebrnim Galebu je pripalo treće mesto u ukupnom plasmanu, piše u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.