Omladinci pobedili Luksemburg

Izvor: B92, 29.Feb.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci pobedili Luksemburg

Omladinska reprezentacija Srbije pobedila je sa 3:1.u prijateljskom meču kombinovanu selekciju Luksemburga, za koju su igrali neki mladi reprezentativci.

U odnosu na tim koji je igrao na prijateljskom meču sa Belgijom, selektor Zoran Marić je u Konsendorfu izmešao je karte, a šansu protiv Luksemburga od početka meča dobili su svi igrači, koji nisu počeli prethodni meč.

U prvom delu vidjena je borbena utakmica, selekcija Luksemburga iskoristila je jednu grešku naše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbrane i povela, pošto je Rosić vratio kratku loptu do Pajovića, a Deida sve lukavo pratio i doveo svoj tim u vošstvo u 23. minutu.

U drugom delu selektor Marić osvežio je tim, što se isplatilo posle samo dva minuta. Aksentijević je prošao po desnoj strani, pronašao Dimića, on asistirao Lemajiću, koji je doneo izjednačenje. Isti akteri doneli su preokret za 2:1, a treći gol sjajnim šutem sa 20 metara postigao je Poletanović.

Luksemburg – Srbija 1:3 (1:0)

Stadion: Konsdorf. Gledalaca: 300 . Sudija: Loren Kopriva (Luksemburg).

Strelci: 1:0 Deida 23, 1:1 Lemajić 47, 1:2 Lemajić 74, 1:3 Poletanović 88. minut.

Žuti kartoni: Almeida, Jans, Has, Bernard, Klap, Dragovic (Luksemburg), Čavrić 53, Spajić (Srbija).

Luksemburg: Peifer, Mastrangelo, Hes (78. Speler), Bernard, Siebenaler, Ramdedovic (60. Dragovic), Kitenge (75. Basttos), Jans (75. Lourenco), Deida (64. Klap), De Sousa, Almeida.

Srbija: Pajović, Lakićević, Filipović (46. Aksentijević), Radoja, Rosić (Spajić), Petrović, Ivković (88. Pavlovski), Božović (46. Poletanović), Lemajić, Čavrić, Pavlović (46. Dimić).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.