Omić stigao u Podgoricu: Jedva čekam da počnemo!

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omić stigao u Podgoricu: Jedva čekam da počnemo!

Najnovije pojačanje Budućnosti stiglo u glavni grad Crne Gore.

Foto: MN Press

Alen Omić je doputovao u Podgoricu i odmah se obratio medijima koje je zanimalo šta ima da kaže kao novi košarkaš Budućnosti.

Nije krio zadovoljstvo jer će ponovo nastupati u redovima evroligaša...

"Srećan sam što sam tu i što su me pozvali da se pridružim ekipi. Znam da sam došao u pravu košarkašku sredinu, Budućnost je to dokazala, budući da je godinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u vrhu regionalne lige i da je poznata kao dobro organizovan i moderan klub", istakao je novi centar Podgoričana.

Najnovije pojačanje Podgoričana nosiće broj 23 na dresu.

"Nedostaju mi utakmice i dobri treninzi i jedva čekam da počnem. Veoma sam uzbuđen zbog predstojećih evrlogaških utakmica. Znam da nam neće biti lako, ali borićemo se od prve do zadnje utakmice, nećemo odustajati", dodao je Omić, koji je prošle sezone nastupao za Crvenu zvezdu mts.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.