Omaž Mihajloviću VIDEO

Izvor: B92, 16.Sep.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omaž Mihajloviću VIDEO

Fudbaleri Bolonje pozitivno su iznenadili svog trenera Sinišu Mihajlovića.

Igrači tog italijanskog kluba zabeležili su pobedu protiv Breše posle velikog preokreta, a onda se vratili u Bolonju i posetili Mihajlovića.

Srpski stručnjak nije mogao na putovanje u Brešu, jer je morao da otane u bolnici pod nadzorom lekara.

Mihajlović se na poluvremenu meča, dok je njegov tim gubio 3:1, obratio igračima direktno iz bolničkog kreveta, a oni su mu uzvratili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preokretom, a onda i pesmom ispred bolničkog prozora.

Pročitajte još "Mihajlović je bio besan, obratio nam se porukom na poluvremenu"

Tokom povratka sa gostovanja igrači su rekli vozaču autobusa da stane ispred bolnice "Sant Orsola" kako bi pozdravili svog trenera, koji je počeo drugi krug lečenja leukemije.

Oni su se "nacrtali" ispred njegovog prozora, skandirali njegovo ime i aplaudirali mu, na šta je odreagovao i sam Mihajlović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.