Olivera trči Zlatnu trku u Bangaluru

Izvor: Glas javnosti, 22.Maj.2010, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olivera trči "Zlatnu trku" u Bangaluru

Olivera Jevtić otputovala je u indijski grad Bangaluru, gde će u nedelju 23.maja trčati IAAF "Zlatnu trku" na asfaltu u dužini od 10.000 m.

- Olivera se za trku u Indiji opredelila u poslednjem trenutku. U nedelju će trčati u dva po podne po našem vremenu na 35 stepeni, što predstavlja veliki šok za organizam, jer dolazi sa priprema sa Zlatara, ali upravo ovakva situacija joj predstoji i u Barseloni, na Evropskom šampionatu, gde će

trčati svoju disciplinu maraton. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Trenutno se nalazi u fazi priprema i nastupom u Bangaluru, na jednoj od najprestižnijih trka na svetu na 10.000 m Olivera ništa ne gubi, ovo je prilika da vidimo kako će organizam reagovati i rezultat u nedelju biće pokazatelj za dalji nastavak priprema pred Evropsko ekipno prvenstvo koje će biti održano 19. i 20.juna u Beogradu, gde će Olivera trčati na 3.000 m i 5.000 m- rekao je trener Olivere Jevtić, Slavoljub Kuzmanović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.