Oliveira ostaje u Saragosi

Izvor: B92, 26.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliveira ostaje u Saragosi



Španska Saragosa saopštila je da je iskoristila mogućnost iz ugovora o pozajmici i dogovorila trajnu saradnju za brazilskim napadačem Rikardom Oliveirom, koji je do sada bio član italijanskog Milana. Oliveira, koji je prošle godine pozajmljen Saragosi, potpisaće četvorogodišnji ugovor sa španskim timom. Brazilac je ove sezone postigao 17 golova u španskoj Primeri i bio je najbolji strelac Saragose, koja je, ipak, izgubila prvoligaški status.

Španski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji su izvestili da je transfer 27-godišnjeg Oliveire Saragosu koštao 10 miliona evra. Namera Saragose je, prema tim navodima, da odmah povrati uloženi novac slanjem Oliveire u madridski Atletiko ili Viljareal.

Oliveira je, inače, u Milan stigao 2006. godine iz Betisa, koji je na prodaji napadača zaradio 17 miliona evra.

Brazilac je u sezoni 2004/05. postigao 22 gola u Primeri, a u Milan je došao kao zamena za Andrija Ševčenka. Međutim, nije uspeo da ispuni očekivanja, pošto je na 26 prvenstvenih utakmica za Milan postigao svega tri gola.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.