Olimpijakos zabranjena reč, a šta Miloje kaže o problemima?

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2019, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos zabranjena reč, a šta Miloje kaže o problemima?

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Mladosti veoma bitna i da još nije vreme da se razmišlja o Olimpijakosu.

"Ne razmišljam o tome. Imamo sada utakmicu protiv Mladosti, veoma bitnu, tako će biti i naredna u prvenstvu za vikend. Ima vremena do Olimpijakosa, u svakom slučaju", rekao je Milojević na konferenciji za novinare upitan za duel sa grčkim klubom naredne nedelje.

Zvezda će sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 15.00 gostovati Mladosti u Lučanima, u 19. kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli će potom za vikend dočekati Spartak, takodje u prvenstvu, posle čega će u utorak igrati protiv Olimpijakosa u Atini, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Milojević je istakao da će gostovanje Mladosti biti "jako teško".

"Uvek je tako u Lučanima. Moramo da budemo maksimalno spremni i obazrivi, da imamo koncentraciju svih 90 minuta. Mladost se u poslednje vreme konsolidovala, igra jako dobro. Čvrsti su, organizovani", kazao je Milojević.

Veliki broj fudbalere Zvezde nije trenirao u ponedeljak.



"Imamo problema. Radživ Van La Para ima problem sa ledjima, Miloš Vulić temperaturu, Nemanja Milunović stomačni virus, Ričmond Boaći dobro poznatu povredu. Videćemo kakva je situacija. Neki nisu trenirali iz drugih razloga, jer smo hteli da ih sačuvamo. Ali, ništa novo za nas"
, kazao je trener Crvene zvezde.

Tema na konferenciji za novinare bila je i predstojeći prelazni rok.

Milojević je istakao da ne želi da se bavi pisanjima medija o potencijalnim pojačanjima, ali i o tome ko će napustiti klub.

"U sportu nemate neki minuli rad. Uvek morate da se dokazujete. Svaki igrač je pod lupom i igre su u analizi od utakmice do utakmice. Oni su tu da pokažu da zaslužuju da su tu. Veoma brzo je pauza, pa ćemo da sednemo i napravimo analizu, ne samo igračkog kadra, već i ostalih stvari koje smo radili", rekao je Milojević.

Dodao je da "nema problem" što se tiče njegovog statusa i rekao da ima podršku kluba, a da će se po završetku prvog dela sezone sesti i razgovarati i analizirati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: Oprezno u Lučanima, ni vreme neće biti sjajno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2019

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević pozvao je svoje fudbalere na oprez na gostovanju Mladosti u Lučanima u utakmici Superlige Srbije..."Teško gostovanje je pred nama. Ekipa Mladosti se u poslednje vreme konsolidovala, igra dobro, radi se o veoma čvrstom i organizovanom timu. Odlični su u fazi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Miloje može da odahne, vraća se napadač

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 11:14

Problemi za Crvenu zvezdu pred današnju utakmicu u Lučanima...Crvena zvezda danas od 15 časova igra u Lučanima protiv Mladosti, a od ranije je poznato da je veliki broj igrača povređen i da  neće moći da igra...Milojević će imati problema sa sastavljanjem tima i zbog broja stranaca, a dobra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.