Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023, 04:35

Olimpijakos “razbio“ PAO i stigao na prag osvajanja titule!

Minimalna pobeda Panatinaikosa (67:65) u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa vratila je neizvesnost u borbi za titulu, ali Olimpijakos je večeras pokazao da je znatno bolji tim.
Crveno-beli iz Pireja su večeras kao domaćini deklasirali Panatinaikos rezultatom 75:52 i tako poveli sa 2:1 u pobedama, pa će u sledećem meču imati “meč-loptu“ za titulu.
Panatinaikos je samo u provoj četvrtini bio ravnopravan rival i taj deo igre je dobio sa 19:18, ali u preostalih 30 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gosti su postogli još samo 33 poena!
Odbrana Olimpijakosa je savršeno funkcionisala, pa su domaći bez problema stigli do važnog trijumfa.
Slukas je sa 14 poena i 7 asistencija bio najefikasniji u ekipi Olimpijakosa, a na drugoj strani bolji od ostalih bio je Grigonis sa 13 poena.
Četvrta utakmica igraće se 15. juna, a Panatinaikos će biti u ulozi do

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bon deklasirao Ulm, egal u finalu Nemačke

Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jun.2023

Igrači Bona ubedljivo su savladali Ulm 101:85 u drugom meču plej-ofa nemačkog prvenstva.. Mnogo ozbiljnije izdanje domaćih posle dopuštanja da Ulm dođe do brejka u prvom duelu. Dvocifeno vođstvo prvaci FIBA Lige šampiona imali su već posle prve deonice, a kulminaciju odlične igre doživeli...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.