Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021, 16:54

Olimpijakos poslao ponudu Lendejlu

U pitanju je ugovor na dve godine

Kako javlja Delfi.lt, sajt iz zemlje u kojoj je Džok Lendejl nastupao za Žalgiris, ovaj 211 centimetara visoki košarkaš mogao bi sledeće sezone da nastupa za Olimpijakos.

Crveno-beli iz Pireja su poslali ponudu Australijancu, a u toj ponudi stoji dužina trajanja ugovora od dve godine.

Kako ističe ovaj izvor, u Olimpijakosu su svesni da je Lendejlov prioritet da ode u NBA ligu i tamo nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << karijeru.

Lendejl je proveo sezonu 2018/2019 igrajući za Partizan kada je nastupao u Evrokupu. Kasnije je prešao u Žalgiris gde je u Evroligi postizao 11 poena i imao četiri skoka u proseku po utakmici.

Ove sezone Lendejl je pomalo i neočekivano igrao u Australiji. Nosi dres Melburn Junajteda i postiže 16,5 poena po utakmici. Tome dodaje i oko dve blokade u proseku.

Australijanac je već izrazio javno želju da ode u NBA, a Olimpijakos je odlučan u nameri da ga dovede u svoje redove.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.