Olimpijakos nastavio seriju pobeda

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos nastavio seriju pobeda

Očekivano, Koroivos nije bio dorastao rival crveno-belima u Pireju.

Košarkaši Olimpijakosa upisali su petu prvenstvenu pobedu ove sezone, pošto su pred svojom publikom savladali Koroivos rezultatom 97:76.

Prva četvrtina je bila egal, gosti su na poluvremenu zaostajali šest poena, a onda su u trećoj četvrtini pregaženi. Oli je ovaj period igre dobio sa 34:19 i rutinski priveo posao kraju.

Janis Strelnieks je bio najbolji igrač utakmice,  ubacio je 19 poena i imao 7 asistencija, Tompson je postigao 16, Spanulis 13, Roberts 11 poena.

Nikola Milutinov nije bio u protokolu za ovaj meč.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bili" se vratio, Olimpijakos na +21

Izvor: B92, 04.Dec.2017, 00:41

Nova pobeda Olimpijakosa u grčkom šampionatu je uvek dobra vest za navijače Pirejaca ali još bolja je da se Vasilis Spanulis vratio na parket posle dva meseca...Oly je igrao protiv Koroivosa sa kojim je lako izašao na kraj 97:76, a "Bili" je već na prvoj ligaškoj utakmici po povratku ubacio 13...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.