Olimpija ubedljiva protiv Igokee

Izvor: RTS, 12.Feb.2019, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpija ubedljiva protiv Igokee

Košarkaši Olimpije savladali su Igokeu sa 92:69 u poslednjem meču 19. kola ABA lige.
Olimpija je ovom pobedom prestigla Igokeu, i sada je 10 na tabeli sa 25 bodova, isti skor ima i Igokea, koja je pretposlednja na tabeli, zadnji je Zadar sa 24 boda, tako da će ove tri ekipe nastaviti borbu za opstanak u poslednja tri kola.

Najefikasniji u ekipi Olimpije bio je Šamanić sa 18 poena, Đons je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postigao 13, Lazić 12, a Begić 11. U timu Igokee Anđušić je postigao 21, a dvocifreni učinak imao je još Liković sa 11 poena.
U 20. kolu Igokea dočekuje Mornar, dok Olimpija gostuje kod FMP-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Po bod u Blacu

Izvor: SandzakPress.net, 12.Feb.2019

Klub malog fudbala Novi Pazar odigrao je u Blacu protiv Jastrepca nerešeno 2:2, u meču 12. kola Prve futsal lige. Pazarci su poveli golom Ninoslava Aleksića u 24. minutu, da bi samo 60 sekundi kasnije Nikola Rajković izjednačio iz penala. Domaćin je stigao do prednosti preko Aleksandra Radojičića...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.