Olimpija slavila bez Nikolića

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpija slavila bez Nikolića

Fudbaleri slavili su na gostovanju Domžalama u okviru 30. kola slovenačke lige uprkos tome što ekipu nije mogao da vodi suspendovani trener Marko Nikolić.

Derbi susret 30. kola slovenačke prve lige odigran je u Domžalama gde je istoimeni klub ugostio lidera na tabeli i pretendenta na titulu Olimpiju.

Lider slovenačke lige slavio je rezultatom 1:0 (0:0) golom Roka Kronavetera u 69. minutu čime je napravio još jedan korak ka šampionskoj tituli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Bio je ovo prvi meč koji je Olimpija odigrala a da je sa klupe nije predvodio srpski trener Marko Nikolić koji je sredinom nedelje suspendovan sa sedam utakmica.

"Stručni štab na čelu sa Markom Nikolićem je tokom nedelje predvideo sve moguće scenarije pa nama na klupi nije bilo neophodno da komuniciramo sa prvim trenerom" rekao je Nikolićev pomoćnik Radoje Smiljanić.

Marko Nikolić je drakonski kažnjen zbog toga što je svog fudbalera Blesinga Elekea uvredio na rasnoj osnovi, pa tako Srbin neće moći da vodi svoj tim do kraja šampionata.

Nakon nekompletnog 30. kola Olimpija vodi na tabeli sa pet bodova više od drugoplasiranog Maribora koji ima i meč manje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sporting srušio Benfiku, Šaponjić ublažio poraz u derbiju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2016

Bivši napadač Partizana postigao peti gol u sezoni..Slavi zeleno-beli deo Lisabona! U derbiju B timova Sportinga i Benfike slavili su domaći Lavovi sa 2:1, a duel je odigran u okviru 42. kola portugalske druge lige...Strelac jedinog pogotka za ekipu Benfike bio je Ivan Šaponjić u četvrtom minutu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.