Olić pauzira šest meseci

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olić pauzira šest meseci

Fudbaler Bajerna iz Minhena Ivica Olić moraće da operiše koleno, zbog čega će odsustvovati sa terena oko šest meseci, objavio je nemački klub.
Hrvatski reprezentativac otputovaće ove nedelje u SAD, gde će mu se srediti oštećenje hrskavice.
Olić je poslednji u nizu povređenih prvotimaca nemačkog šampiona, koji su već ostali bez Arjena Robena, Franka Riberija i Miroslava Klozea.
Bajer je naveo da 31-godišnji Olić „vuče” tu povredu još od pre kraja prošle sezone.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Olić šest meseci bez fudbala

Izvor: B92, 01.Nov.2010

Fudbaler Bajerna iz Minhena Ivica Olić moraće da operiše koleno, zbog čega će odsustvovati sa terena oko šest meseci, objavio je nemački klub...Hrvatski reprezentativac otputovaće ove nedelje u SAD, gde će mu se srediti oštećenje hrskavice. ..Olić je poslednji u nizu povredjenih prvotimaca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.