Olga u suzama  predaja zbog povrede

Izvor: B92, 25.Jan.2017, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olga u suzama " predaja zbog povrede

Olga Danilović na tužan način završila je učešće na juniorskom Australian Openu – predajom zbog povrede.

Sedamnaestogodišnja srpska igračica sjajno je otvorila duel sa Zel Desai iz Indije, vodila je 5:3 u prvom setu i imala zaostatak od 0:30 na svoj servis,

Danilovićeva je najpre, na otvaranju turnira, bila bolja od domaće predstavnice Alekse Cvetičanin u tri seta (6:1, 5:7, 6:2), da bi potom eliminisala Šujue Ma iz Kine maksimalnim rezultatom (6:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6:1).

Olga je u toku poena potrčala unazad, posle čega je osetila bol u zadnjoj loži i srušila se na zemlju sa bolnom grimasom na licu.

Koliko joj je sve teško palo, kako javlja naš Nikola Đukić, bilo je jasno jer se odmah rasplakala.
Pogledaj vesti o: Australian Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga Danilović u suzama i kolicima završila meč, teška povreda raspršila snove u Melburnu (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2017

Talentovana Olga Danilović odlično je počela meč protiv Zel Desai na Australijan openu za juniorke, ali je zbog povrede morala da odustane od dalje borbe...Danilovićeva je vodila sa 5:3 i imala je 0:30 pri servisu, kad se povredila. Pri razmeni je osetila bol u zadnjoj loži, pala je i već pri...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.