Oldridž predvodio Sparse u Dalasu, Popovičev rekord

Izvor: N1 televizija, 15.Nov.2017, 06:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldridž predvodio Sparse u Dalasu, Popovičev rekord

San Antonio Sparsi su do devete pobede u sezoni, druge vezane, došli na gostovanju Dalas Maveriksima.

Came away with the W in Dallas. #GoSpursGopic.twitter.com/CdjJHuq6ly

San Antonio Sparsi slavili su na gostovanju Dalas Maversiksima 97:91 u meču koji je sa obe strane počeo jakim odbranama pa smo u prvih 12 minuta videli prilično neobičan rezultat za jedan NBA meč - na semaforu je pisalo 16:17.

Maveriksi su vodili većim delom prve četvrtine kao i u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nekoliko navrata u drugoj, ali nakon toga su Sparsi zaigrali bolje i kada su konačno sredinom druge deonice preuzeli vođstvo nisu ga ispuštali do kraja.

Kyle feeds LA for the jam! pic.twitter.com/XIxG0f13q7

Lamarkus Oldridž je bio najefikasniji igrač Sparsa sa 32 poena a uz to je zabeležio i pet skokova i četiri asistencije. Peti Mils je dodao 19 poena, a Manu Đinobili 13. Pau Gasol je postigao dva poena ali je sjajan posao radio pod košem i zabeležio je deset skokova, od čega devet u odbrani.

Denis Smit je bio najbolji pojedinac u timu Maveriska i duel je završio sa 27 poena, šest skokova i dve asistencija. Po 16 poena su dodali Harison Barns i Džejdžej Barea.

Ovaj duel ostaće zapamćen kao 500. trijumf Grega Popoviča na gostujućim mečevima. Popvič je do 500. pobede na gostovanjima došao najbrže od svih trenera u NBA - trebalo mu je da ekipu povede na gostovanje 835 puta.

Boston je zabeležio 13. vezanu pobedu, a Toronto je nadigrao Hjuston.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.