Oldridž pred meč sa Denverom: Idemo u rat, da se borimo kao psi

Izvor: B92, 25.Apr.2019, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldridž pred meč sa Denverom: Idemo u rat, da se borimo kao psi

Košarkaš San Antonio Sparsa Lamarkus Oldridž kaže da želi rat u šestom meču plej-ofa Zapada protiv Denver Nagetsa.

Nagetsi su došli do mini-preokreta u seriji protiv Sparsa i poveli sa 3-2, a naredni meč na programu je u petak od 2.00 u San Antoniju.

Krilni centar Sparsa veruje u pobedu

"Moramo da ostavimo sve na terenu, nemamo šta da izgubimo. Moramo da igramo našu igru, da igramo sa samopouzdanjem i da budemo spremni na rat, da se borimo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << psi. Moramo da šutiramo sa dosta samopouzdanja i ako ne budemo pogađali, nećemo pogađati", rekao je Oldridž.

Oldridž u ovoj seriji uglavnom igra na poziciji centra, u direktnom duelu sa našim Nikolom Jokićem, a prosečno beleži 19,6 poena, 9,2 skoka i dve asistencije po utakmici, uz 44 odsto šuta iz igre.

Utakmicu između Denvera i San Antonija moći ćete da pratite uz naš sajt od 2 časa posle ponoći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić sjajan - 43 poena, 12 skokova, 9 asistencija, ali sa Sparsima će igrati i 7. meč

Izvor: B92, 26.Apr.2019, 01:55

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su šesti meč prve runde plej-ofa zapadne konferencije NBA lige na gostovanju San Antoniju - 120:103...Trenutni rezultat u seriji je 3:3, a sedma utakmica igraće se u noći između subote i nedelje u Denveru...Nikola Jokić je odigrao fantastičnu utakmicu, postigao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.