Old Firm u polufinalu škotskog kupa

Izvor: Sportske.net, 07.Mar.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Old Firm" u polufinalu škotskog kupa

Dva najveća škotska kluba, Seltik i Glazgov Rendžers' boriće se za mesto u finalu.

U poslednjih nekoliko sezona nema 'Old Firma' u škotskom Premijeršipu jer je Glazgov Rendžers zbog velikih finansijskih problema krenuo 'od nule', pa su Kup takmičenja jedina prilika da se sretnu veliki rivali.

Rendžers i Seltik će deliti megdan u polufinalu škotskog kupa, odlučeno je jučerašnjim žrebom.

Veliki derbi će se igrati 17. aprila na 'Ajbroksu', domu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 'Policajaca'. Drugi polufinalni par čine Dandi Junajted i pobednik iz revanš meča Hibernijans - Invernes.

Kako stoje stvari, od naredne sezone 'Old Firm' će ponovo biti na meniju u najjačoj fudbalskoj ligi u Škotskoj, jer je Glazgov Rendžers ove sezone dominantan u Čempionšipu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.