Ol-star bez Malkina

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ol-star bez Malkina

Ruski reprezentativni centar i član Pitsburga, Evgeni Malkin, propustiće predstojeću Ol star utakmicu zbog infekcije sinusa.

Ovu vest potvrdio je i trener popularnih Pingvina, Den Bilzma, a Malkin se tako na listi povređenih svog kluba, pridružio kanađaninu Sidniju Krozbiju, koji će takođe propustiti smotru najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << hokejaša lige.
Bilzma je izjavio da Malkin ne može da igra zbog simptoma infekcije i pritiska, dok se Krozbi još oporavlja od posledica potresa mozga.
Sjajni mladi Rus, poreklom iz Magnitogorska, iz istog razloga propustio je i poslednji meč svoje ekipe sa Nju Jork Ajlendersima, a ove sezone je ubeležio 37 poena, 15 golova i 22 asistencije.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.