Okupljaju se delije, koliko će ih biti večeras na Marakani? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupljaju se ''delije'', koliko će ih biti večeras na ''Marakani''? (foto)

Prve fotografije sa lica mesta uoči revanš meča Crvene zvezde i Suduve.

Crvena zvezda večeras od 20:45 igra revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve (nakon prvog meča 0:0), a prve procene su da stadion "Rajko Mitić" neće biti ispunjen.

Dva sata pre početka utakmice naroda ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko stadiona, a naša procena je da će biti oko 25 hiljada ljudi.

Neatraktivan protivnik i sezona godišnjih odmora su faktori koji utiču na današnju posetu, pa imajući to u vidu možemo reći da će poseta biti u rangu očekivane.

Inače, ispred je i par turista iz Kine kojima je očigledno preporučeno da posmatraju današnji meč zbog atmosfere koju priređuju navijači Crvene zvezde.

Vremenski uslovi su dobri, nebo nad "Marakanom" je vedro i nema razloga da ne gledamo zanimljivu fudbalsku predstavu.





Foto: Sportske.net/Aleksandar Obrenović





-


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pola sata pre početka - Kako izgledaju tribine ''Marakane'' i ko je privukao pažnju u loži? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019

Da li će Zvezda večeras imati onako snažnu podršku na koju su njeni fudbaleri navikli u evropskim mečevima?..Pola sata pre početka utakmice revanš meča kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve, unutar stadiona nije preveliki broj ljudi, ali oni pristižu iz minuta u minut...

Nastavak na Sportske.net...

LSL - Bojan Nikolić u Nišu, Majo posmatra u Palanci, a ko sudi Zvezdi i Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2019, 18:50

U petak počinje Linglong Superliga Srbije, FSS objavio imena arbitara na utakmicama prvog kola...Novu superligašku sezonu otvara utakmica Voždovac - TSC, koja se igra u petak od 20 časova na TC ''Stadion'' u Beogradu...Miloš Milanović je delegiran za glavnog sudiju ove utakmice, a posmatrač suđenja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.