Okupili se i crveno-beli

Izvor: S media, 17.Jun.2009, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupili se i "crveno-beli"

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas na Marakani pripreme za novu sezonu bez Avala Isaha, Abubakara Oumarua, Bernarda Parkera i Ognjena Koromana, dok će se u redove "crveno-belih" uskoro vratiti odbrambeni fudbaler Slavoljub Đorđević.

Novi šef stručnog štaba Vladimir Petrović Pižon na prvom treningu mogao je da računa na 26 igrača, uključujući i prva dva pojačanja u prelaznom roku Nemanju Obrića, koji je došao iz madjarskog Kapošvara i Dejana Lekića, bivšeg člana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zemuna.

Na prvu "prozivku" na Marakanu došli su i Nemanja Cvetković i Darko Karadžić, koji će biti na probi u Zvezdi. U klub se vratio i Igor Burzanović, koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u podgoričkoj Budućnosti.

Novinarima je na Marakani potvrđeno i da bi štoper Slavoljub Đorđević uskoro trebalo da potpiše ugovor, pošto je trenutno slobodan igrač. On je u Zvezdi igrao od 2003. do 2005, a prošle sezone bio je član austrijskog Rajndorfa.

- Ovo nije kraj dolazaka i odlazaka, prelazni rok traje do 1. avgusta, tako da ćemo u hodu videti šta nam fali u ekipi. Imamo u timu nekoliko omladinaca i igrača na probi. Što se tiče stranaca, oni su dobili nešto duži odmor, a uprava kluba će razgovarati sa njima da se vidi ko ide, a ko ostaje - objasnio je Pižon.

Trener "crveno-belih" najavio je da će ekipa prvi deo priprema odraditi u Beogradu, nakon čega će se preseliti u Ivanjicu.

- Narednih deset dana radićemo ovde, a onda idemo u Ivanjicu. Na početku nas čeka rad na fizičkoj spremi, a zatim i na taktičko-tehničkim stvarima. U Ivanjici ćemo odigrati tri prijateljske utakmice, ali još nismo dogovorili protivnike.

On je dodao i da je još rano govoriti o tome ko će naslediti Nenada Milijaša u ulozi kapitena.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić ocenio je na početku priprema da je najvažnije što se svima u klubu "vratio osmeh na lice", posle loše sezone u kojoj je klub osvojio treće mesto u prvenstvu i imao dve izborne skupštine.

- Počelo je sa osmehom na licima svih i sa dobrom atmosferom u svlačionici. Treće mesto osvojeno u prošlom prvenstvu je neuspeh, ali to smo ostavili iza nas. Svi imamo veliku želju, a ova ekipa poseduje i veliki potencijal.

On je naveo da je juče razgovarao sa Ognjenom Koromanom, koji bi sutra trebalo da otputuje na pregovore sa jednim ruskim klubom.

- Juče sam razgovarao sa njim i on najverovatnije odlazi. Logično je da igrač koji je na zalasku karijere želi da napravi još jedan dobar ugovor - rekao je Lukić i dodao da će u narednom periodu biti još nekoliko "osveženja" u igračkom kadru Crvene zvezde.

Lukić je izjavio i da uskoro očekuje rešenje spora sa odlazećim sportskim direktorom Ilijom Ivićem, kome je pristao da mu Zvezda isplati nešto manje novca nego što mu duguje, a na toj funkciji zameniće ga Ivan Adžić.

Prvi čovek Crvene zvezde na kraju razgovora sa novinarima ocenio je da će naredno prvenstvo Srbije biti veoma neizvesno.

- Nije samo Partizan naš rival, tu su Vojvodina i Javor i svi ostali prvoligaški timovi. Očekujem ravnopravnu trku, nikome nije zagarantovana titula.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni "crveno-beli" imaće 16. jula u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Evropa ligu....

Vest u celini možete pročitati na sajtu Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda počela pripreme bez stranaca, stiže Đorđević

Izvor: TV Avala, 17.Jun.2009

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas na Marakani pripreme za novu sezonu bez Avala Isaha, Abubakara Oumarua, Bernarda Parkera i Ognjena Koromana, dok će se u redove "crveno-belih" uskoro vratiti odbrambeni fudbaler Slavoljub Đorđević.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.